+31618883969

Home » Chalet te koop

Chalet te koop

Recreëren, verhuren of langere tijd verblijven in een uniek houten chalet op slechts drie uur rijden van Utrecht. Ervaar de ultieme buitenland ervaring dicht bij huis. Hier ben je helemaal weg.

Een rustiek houten chalet, vijf jaar oud gelegen op een rustig modern opgezet vakantiepark op een zuidhelling aan de maas nabij Dinant. Op 300 vierkante meter eigen grond.

Het chalet biedt plaats aan vier personen, heeft twee slaapkamers en een modern ingerichte open keuken. Heeft perfecte isolatie en is van alle gemakken voorzien. Aan de voorkant heeft het chalet een ruim terras dat gedeeltelijk overdekt is. Het chalet beschikt over een ruime berging die alleen voor de eigenaar bestemd is.

Het chalet ligt op vakantiepark Les Etoiles in het kleine plaatsje Blaimont. Op het park zijn o.a. een zwembad met sauna, er zijn tennisbanen en een speeltuin en tevens een winkel en een bar en restaurant. Het vakantiepark Les Etoiles wordt beheerd door het Nederlandse bedrijf Euroresorts. Het chalet kan verhuurd worden en de verhuur biedt een interessant rendement.

Het chalet op Les Etoiles is een uitstekende uitvalsbasis voor sportief recreëren in de Belgische Ardennen. Kanovaren, wandelen, mountainbiken en de authentieke dorpjes met hun markten verkennen geeft een gevoel alsof je duizenden kilometers van Nederland verwijderd bent terwijl het voor de meesten in drie uur rijden te bereiken is. Ook in de winter is het er uitstekend. Er is regelmatig sneeuw en de langlaufloipes zijn nooit ver weg. Het op het zuiden gelegen terras nodigt ook in de winter uit tot buiten in het zonnetje zitten.

Wij hebben andere plannen daarom bieden wij ons vakantieonderkomen te koop aan. Een unieke kans want in de afgelopen vijf jaar zijn alle nieuwe chalets verkocht en af en toe komt er één beschikbaar.
Serieuze geïnteresseerden bieden we graag een overnachting aan op dit romantische plekje. Een bezichtiging is altijd mogelijk. Verkoop gaat via een Belgische notaris.
De verkoopprijs van dit vijf jaar oude in Finse stijl houten chalet op 300 vierkante meter eigen grond geven wij graag op aanvraag. Mail voor meer informatie: mtb@marecrea.nl