+31618883969

Home » Chalet huren

Chalet huren

Genieten doe je op dit vakantiepark in de Ardennen. Parc Les Etoiles biedt comfortabele vakantiehuizen op een ruim opgezet vakantiepark. Met uitzicht over de Maas en midden in de Ardennen is dit een heerlijke vakantiebestemming, niet alleen voor een familievakantie, maar ook voor een motortoer of wandel- en fietsliefhebbers.
De mooie houten bungalows zijn comfortabel en gezellig ingericht, zodat u zich hier meteen thuis voelt. De faciliteiten op Parc les Etoiles zijn oneindig en jong en oud zullen zich hier het hele jaar door uitstekend vermaken. Een compleet binnenzwembad, een buitenbad voor de zomerdagen en een uitstekend restaurant, om er maar een paar te noemen. Het prachtige stadje Dinant ligt op steenworp afstand.

les etoiles map

Wij bieden overnachtingen aan in chalets van 4 of 6 personen. Diverse chalets bij elkaar boeken voor groepen is ook mogelijk. Buiten de schoolvakanties is er altijd plaats.

Parc les Etoiles Wordt beheert door Bungalownet
Overnachtingen kunnen direct bij Bungalownet geboekt worden Informeer hier naar de aanbiedingen in de door u gewenste periode.